Om de dienstverlening en verzorging te verbeteren, ben ik steeds op zoek naar feedback. Onderstaand kunt u uw reactie geven, of lezen wat andere vonden.

Commentaren: 12
 • #12

  Joyce dielissen (maandag, 12 december 2022 14:34)

  Goede masseur, luistert goed naar wat de wensen/problemen zijn, integer. Weet precies de pijnpunten te vinden en deze te behandelen.

 • #11

  Joep (vrijdag, 13 mei 2022 14:28)

  Ik loop al jaren bij een chiropractor en deze gaf Ted op als een goede sportmasseur, aangezien ik in de regio verschillende massage praktijken heb geprobeerd maar die niet goed konden aanvoelen waar mijn probleem zit in mijn rug.
  Bij Ted is dat wel hij voelt precies waar mijn pijnpunten zitten en gaat goed en grondig te werk. als ik van Ted een massage heb gehad voel ik me weer als herboren. Ik beveel Ted bij iedereen aan!

 • #10

  Ingrid (woensdag, 20 april 2022 15:00)

  Nadat ik enkele jaren door blessures niet kon hardlopen, heeft Ted ervoor gezorgd dat ik weer kan hardlopen. Dit door sportmassages en begeleiding bij het hardlopen. In het begin had ik elke week 1 behandeling van 30 minuten nodig; nu is dat 1 behandeling van 60 minuten elke 4 weken.
  Afgelopen Paasweekeinde heb ik 3 dagen achter elkaar elke dag 20 kilometer van de Dutch Mountain Trail kunnen afleggen.

 • #9

  Anita (vrijdag, 01 april 2022 10:34)

  Ik kom al enige tijd om de paar weken bij Ted voor een bindweefselmassage en gewone massage van nek, rug en schouders. Ik heb snel last van spanningen en dat voel ik direct in mijn rug en schouders. Deze regelmatige 'onderhouds'behandeling verlicht de spanning en zorgt ervoor dat ik veel minder klachten ervaar. Bovendien is het een prettige behandeling en voel ik mij op mijn gemak bij Ted. Ik zou hem bij iedereen aan willen bevelen!

 • #8

  Margriet (maandag, 26 april 2021 22:20)

  Ik heb een paar behandelingen gehad voor mijn nek en rug ik voel duidelijk verbetering!! Super behandeling en zeer deskundige bij Ted!!

 • #7

  Ronald van Lokven (maandag, 26 augustus 2019 16:24)

  Als voorbereiding op een fietsvakantie in Frankrijk ben ik naar Ted gegaan voor een vijftal massages van ieder een uur. Ik had nooit een sportmassage gehad maar kan het ieders aanbevelen. Zeer prettige massages waar je spieren heel blij van worden. Na elke massage een zeer voldaan gevoel. Ted is een fijne Masseur die ook zeer goede tips geeft en een prettige gesprekspartner is tijdens de massages. Zeer prettige ervaring! Top ��.

 • #6

  Marnie van Dinther (vrijdag, 28 september 2018 22:32)

  Ted is mijn sportmasseur tijdens mijn marathontraining, hij zorgt ervoor dat ik de dag na mijn lange duurlopen weer soepel mijn yoga sessie kan doen alsof er niets gebeurd is met mijn spieren en gewrichten. Verrassend hoeveel sneller ik dan herstel van een zware training. Daarnaast heeft Ted me ondersteund bij mijn blessure onlangs, in samenwerking met mijn fysiotherapeut. De massages van Ted zorgen voor sneller herstel, bij een paar behandelingen voel ik al duidelijk verschil. Ted onderzoekt goed wat er nodig is, en hoe je de massage ervaart, is rustig en kundig. Legt goed uit wat er aan de hand is. En geeft fijne tips voor hersteloefeningen voor thuis. Een fijne masseur waar ik veel vertrouwen in heb!

 • #5

  Daan (vrijdag, 28 september 2018 11:46)

  Ted is een zeer kundig (sport)masseur. De behandeling was zeer effectief en weldadig. Ted weet wat hij doet en legt dit duidelijk uit. Zeer prettige ervaring en ik kom zeker terug!

 • #4

  Pim (maandag, 11 juni 2018 22:55)

  Ik had geen ervaring met een sportmasseur, totdat mijn fysio me na een behandeling doorverwees naar Ted.

  Sindsdien heeft Ted mijn onderbenen alweer een paar keer losgemaakt. Hierdoor kon ik lekker verder trainen en was ik goed voorbereid voor (recreatieve) loop- en fietswedstrijden. Ook heb ik Ted meegemaakt als masseur tijdens de Roparun 2018; onder andere zonder Ted had ik die niet met zo veel plezier volbracht.

  Buiten het masseren is Ted fijn in het contact. Afspraken zijn zo gemaakt en Ted heeft zelf voldoende sportervaring om uit te putten en advies te geven.

 • #3

  arno baars (maandag, 28 mei 2018 20:28)

  Hallo,
  ik kom al van af het begin regelmatig bij Ted strik.
  de ene keer voor een behandeling omdat ik kramp heb gehad en de andere keer of keren gewoon voor onderhoud.
  alle vragen worden goed beantwoord, Ted legt het ook anders gewoon ff uit via de poster van het ,
  menselijke lichaam
  een afspraak maken gaat gemakkelijk, Ted vraagt wat je gemasseerd wil hebben of wat de klacht is.
  als je op de massagetafel ligt vraagt Ted in het begin of hij niet te zacht of te hard masseert.
  mijn ervaringen zijn prima en positief.
 • #2

  Frenck Baksteen van Team 065 (woensdag, 23 mei 2018 08:00)

  Ted , bedankt voor de goede zorgen tijdens ons Roparunweekend. Jouw massages zijn zeer effectief. Je hebt uitstekend werk geleverd en wij hopen dat je volgend jaar weer tijd vrij kan maken voor ons team.
  Frenck Baksteen (Team 065)

 • #1

  William Kuijpers (dinsdag, 22 mei 2018 11:38)

  Ted was onze masseur tijdens de Roparun. Zonder Ted zouden mijn 65 hardloopkilometers een stuk zwaarder zijn geweest. Hij hield de kuitjes van alle lopers soepel (voor zover dat tenminste kan tijdens de Roparun). En ook een leuke vent om bij het team te hebben. Hopelijk is ie er in 2019 ook weer bij...