Goed om te weten

Regels in de praktijk

Coronavirus:                                                                                                                                                                     Vanaf 3 maart is de praktijk weer open en ben je weer welkom in de praktijk als je geen corona gerelateerde klachten heeft zoals: verkoudheid, hoesten, koorts of andere klachten waardoor je tot de risicogroep behoort. In de praktijk heb ik extra maatregelen getroffen conform de adviezen van het RIVM en de NGS. Een mondkapje is niet verplicht. Voorafgaand aan de afspraak hebben wij nog even contact of de gezondheidssituatie is gewijzigd. Ik maak wel gebruik van een mondkapje.

 

 • Ik werk vanuit vertrouwen en je gegevens zal ik daarom niet delen met anderen.
 • Ik ben aangesloten bij Nederlands Genootschap voor Sportmasseurs en het Masseurs Netwerk Nederland.
 • Ethiek en privacy staan hoog in het vaandel.
 • Hygiëne is belangrijk, zowel voor mij als voor de cliënt.
 • In mijn praktijk worden geen seksueel getinte handelingen uitgevoerd. 
 • Medicijngebruik of behandeling door medici dient vooraf te worden aangegeven.
 • Ik maak gebruik van een intake formulier voorafgaand aan de massage.
 • Ik ben geen arts of fysiotherapeut, mogelijk moet ik je dus doorverwijzen.
 • Mijn praktijk is eenvoudig ingericht en bevindt zich in huis op de eerste etage.
 • Jongeren onder 18 worden uitsluitend behandeld in aanwezigheid van een ouder of voogd.
 • Behandelingen alleen volgens afspraak en afmelden graag 24 uur voor de afspraak.
 • Betalingen worden contant afgerekend of met Tikkie; er is geen pin aanwezig.
 • Een factuur van de behandeling is mogelijk.
 • Maatwerk bijvoorbeeld op locatie of evenement is altijd bespreekbaar.