Ontspanningsmassage

 

In het dagelijks leven wordt er veel van je verwacht en je ervaart vast wel eens druk. Hier komt vaak ook mentale stress bij kijken en dat kan zijn weerslag hebben op je lichaam. Dit kan fysieke klachten met zich meebrengen.

Door regelmatig te masseren haal je de druk van de ketel. Je zal merken dat je hier niet alleen meer ontspannen van wordt, maar dat je ook lichamelijk meer energie krijgt en beter in het leven staat.

 

De massage zorgt voor rust en ontspanning. Een ontspanningsmassage kan worden aangepast en afgestemd op jouw specifieke wensen. Het is een massage die gebruik maakt van alle soorten technieken, waaronder het strijken, zacht kneden en rollen van de huid en de spieren.

 

Een ontspanningsmassage is geen diepe weefselmassage en is niet bedoeld voor het bewerken van de diepere spieren van het lichaam. De massage is bedoeld om de bovenste lagen van het huidweefsel en de oppervlakkige spieren te masseren en te laten ontspannen. Deze massagetechniek is dus niet bedoeld voor het bereiken van therapeutische effecten of voor behandeling van chronische pijn of ongemak.

 

Bij een ontspanningsmassage worden naar gelang de duur van de massage een breed scala van gebieden op het lichaam gemasseerd, zoals de rug, benen, armen en hals.

 

Een ontspanningsmassage is geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan ontspanning. Een ontspanningsmassage kan lichte klachten, druk, stress en spanning wegnemen en zorgt voor en ontspannen lichaam en geest.