Mijn eerste blog

Na mijn officiële start en het maken van de website vond ik het na een half jaar ook eens tijd worden voor een blog,

Maar ja waar begin je dan over en wat spreekt mensen aan?

Na een half jaar begint de praktijk aan huis lekker te lopen, ik merk dat mijn website en facebook pagina ook worden bezocht en bekeken.

Om steeds weer bij de tijd te blijven en te ontwikkelen heb ik ook gewerkt het behalen van een aantal certificaten en specialisaties.

Zo heb ik bij opleidingsinstituut MYOS de certificaten gehaald specialisatie voor hardlopers, wielrenners en voetballers. De specialisatie voor tennissers heb ik nog niet maar deze staat gepland voor februari 2019.

Ook heb ik een training gevolgd voor lage rug- en nek- en schouderklachten. Tijdens de bijscholing leren we weer nieuwe massage technieken en grepen.

Afgelopen week stond een bijscholing op het programma over triggerpoints, en vrijdag kreeg ik een berichtje van mijn eigen masseur of in interesse had voor een extrabijscholing over scheenbeen enkel en voetblessures. Ik dacht slechter kan ik er in ieder geval niet van worden, ik heb nog tijd over dus waarom ook niet.

 

In juni heb ik samen met team 65 deelgenomen aan de Roparun, dat was een hele beleving.

3 dagen in touw met weinig slaap en veel massage activiteiten. Ons team is van Parijs naar Rotterdam gelopen, en de inschrijving voor volgend jaar is alweer gedaan, we starten dan in Hamburg en lopen terug naar Rotterdam. Donaties zijn altijd welkom.

 

Volgend weekend ga ik ook weer als masseur voor een tweede estafette loop deelnemen aan de Socialrun, een rondje van 550 km rond het Ijsselmeer. Samen met het team van Reinier van Arkel en Loopgroep Rosmalen. Daarvan zal ik ook een verslagje maken voor de website.

 

Sportief gezien was de afgelopen periode ook weer een uitdaging met als hoogtepunt de Trail in La Roche, 40 km hardlopen over de smalste paadjes in de Ardennen. Het was een fantastisch weekend met vrienden van de Loopgroep Rosmalen, waar ik afgelopen zomer ook weer officieel gestart ben als trainer op de dinsdagavond.

 

 

Groet Ted